Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Dagen slutade med att man följde med mamma på en liten promenad i det fina vädret. Jätteskönt faktiskt! Sen va det middag och sen åt vi nån slags variant av morotskaka som va riktigt god.
Imorgon har jag inte planerat något, så vi får se vad som händer.
Just nu så sitter jag och lyssnar lite på Håkan Hellström. Gör det ibland, tycker hans låtar är riktigt bra faktiskt! I lördags så va det ju någon Håkan Hellströms kopia som va med i Melodifestivalen. Lite halv kul även fast han inte va superbra.


Videogames


Ännu en slappdag. Usch, börjar tröttna. Kanske ska plugga lite SO provet som kommer efter lovet bara för att ha något att göra? Fast då känns det lite som att man kastar bort lovet.
På fredag ska jag i alla fall iväg och göra något med mamma och min lillebror, vad vi ska göra vet jag inte, men nått blir det. Snart ska jag nog försöka hitta lite lunch också, väldigt intressant att veta.


Spring 2012


Mästerkatten

 Hejsan! I lördags så sov ju Julia här, vi hade jättekul. Kollade på mellon, som förövrigt va jättedålig. Inga bra artister i år tycker jag. Sen kollade vi på Spder Man 3, som vi inte såg klart på eftersom att båda somnade på soffan. Vi vaknade, gjorde smoothies och sen gick vi på en promenad. Jättehärligt väder, trots att det va lite kallt ibland. Efter det åkte vi till Farsta en snabbis, jag skulle kolla lite på converse skor och sen så tog vi en snabbfika på Wayne's. Jättemysig helg!

Idag så kollade jag på bio med min lillebror och mormor. Vi såg Mästerkatten, haha. Men den va väl lite rolig då och då. Kom på mig själv att småfnittra några gånger faktiskt. Nu så gör jag inte så mycket. Är ganska trött, så ska ta det lugnt ikväll.


Channing Tatum


Tjejvasan


Idag så har jag kollat lite på Vasaloppet för damer på ettan. Lite halvtråkigt, men bra tidsfördriv. Å herrejävlar va det såg jobbigt ut. Skulle aldrig klara av det.  
Snart tänkte jag nog gå in på rummet och städa upp lite för Julia kommer hit ikväll. Resten av min familj ska typ iväg, så då är det ju kul med lite sällskap.
Bloggar mer sen!


Man bara måste älska min uppdatering

Hej ni som orkar gå in och kolla min blogg även fast jag aldrig bloggar.
Men jag har verkligen ingenting att skriva om. Mitt liv är så sorgligt och patetiskt, för jag gör ju nästan ingenting. Herregud. Haha, nej men. Den senaste veckan har faktiskt varit ganska rolig. I tisdags var det fettisdan och den firades med Julia, Felicia och Emelie. Vi köpte semlor och åkte hem till Felicia och hängde där ett tag. I onsdags så var jag i Kungsberget med skola och åkte skidor. Riktigt kul faktiskt, även fadt det är ganska lite åktid. I torsdags så hände det väl inget speciellt förutom att vi körde hårdträning på dansen så min kropp har varit helt slut idag. Har träningsverk typ överallt känns det som. Och idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Redovisade två steg, men inget mer än så.

Bilder från Julia och Emelie


TÄNK GÅS!
Alla hjärtans dag

Ja. Nu är denna inte så jättehärliga dag snart slut. Alla hjärtans dag måste verkligen vara den mest överskattade och värsta dag på året. Eller. Den är ju bra för dom som har någon att fira den med, men för oss andra singlar så kan den bara försvinna tycker jag. Jag trodde faktiskt att jag för första gången i hela mitt liv att jag faktiskt inte skulle vara ensam, men sen så fick jag den tråkiga förklaringen av min kille att det inte funkade och så tog det slut. Men! Det är okej. Jag är inte sur, för det kan man inte vara bara för att någon gör slut med en. Man går vidare och respekterar det, precis som jag har börjat göra. Och nu känns det bra.

Dagen spenderades förövrigt först i skolan med ett musikprov och sedan åkte jag in en snabbis in till stan med Stina för att fika lite. Sen åkte jag hem och bakade mina cupcakes som jag lovade min familj att baka. Tyvärr blev dom alldeles för torra och glasyren eller frostingen eller vad man nu ska säga ser inte så god ut på muffinsen, haha. Imorgon är det studiedag. YES!


Yup