Hej vinterland

Såhär glad är Frida idag eftersom att snön har kommit! Weehååå (anledningen till varför jackan är på är för att jag helt enkelt varit för lat för att ta av mig den.. speglar min personlighet ganska bra tycker jag)
 
Hola people!
 
Nu har den här jävla snön äntligen kommit till vårat fina, men kalla, land Sverige! Blev otroligt glad när jag kollade ut genom fönstret imorse. Nu får julen komma närsomhelst! Fast inte för snabbt, för jag har en del skolarbete som måste bli klart innan. Men sen är det fan ba att köra på med hur mycket jul som helst!
Idag var det en väldigt chill dag i skolan. Hände inte så jättemycket. Nu ska jag väl försöka slänga ihop nått slags mellanmål på det lilla utbud mat vi har hemma hos mig, innan jag drar iväg dansen. Sen ska jag nog försöka klämma in lite plugg också.. Prov på NO imorgon, så har en del jag måste plugga in i min halvsmarta hjärna.
 
Puss på er finisar!

Regning jävla fuldag.

Men tja
 
Dagen har väl varit helt ok. Det var beeptest på idrotten idag, lite tråkigt eftersom att jag är förkyld. Men jag körde ändå, bara inte fullt ut. Ville bara testa liksom, första gången och allt!
Nu ska jag gå och käka, sen ska jag iväg på nått slags öppet hus på Kulturama gymnasium. Blir väl trevligt tror jag.
 
I'll be talkin' to you bitches later, peace!

Well hello

Hello people!
 
Ikväll är en sådan kväll då jag bara sitter och tar det lugnt i soffan, pluggar lite fram och tillbaka, kollar lite tv. Kollade även alldeles nyss faktiskt de nya avsnitten av Portkod 1321. Helt okej program faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Tråkigt att dom är så korta bara.
Nu ska jag gå och platta håret och imorgon är det kurs i skolan. Yeey..
 
Puss

Har man tid så har man

Hola folks!
 
6 dagar sen jag bloggade nu. Och då hade jag ingen motivation till nått alls. Har det förändrats? Nja. Inte direkt. Men i alla fall! Inte det jag tänkte prata om för tillfället!
Denna vecka så har ju jag min prao på Dramaten. Den började igår och då va jag ute i Gäddviken och deras måleri och verkstad. Det va otroligt lugnt. Knappt någon där som jobbade.Det va en till prao elev där, Olivia heter hon, men dom va inte ens förberedda på att vi skulle komma dit, så det fanns inte så mycket att göra. Vi fick sitta och måla på plastansikten typ hela dan. Väldigt skönt, med tanke på hur trött jag va.
Idag blir alltså andra dan och idag ska vi vara vid småscenerna. Vet dock inte om Olivia kommer vara med där också, så är osäker på om jag ska säga att vi ska vara där eller om jag ska vara där. Anyways, det ska bli roligt i alla fall! Börjar även klockan tre idag och slutar halv nio. Så det blir kvällsprao för mig! Och eftersom att jag börjar såpass sent, hinner jag med att få håret lockat och snart ska jag iväg på lunch med mamma. Blir trevligt!
Men nu måste jag borsta mina tänder, så vi hörs!
 
Puss!

No motivation.

Well hello there!
 
Jag är helt slut. Min motivation är nere på noll. Har verkligen ingen motivation till något, ALLS. Skolan, dansen, livet. Allting är borta. Orkar verkligen inte med skolan. Det är så jävla mycket. Jag jobbar bra under press, tro mig. Men det här är för mycket. Har aldrig haft såhär mycket att göra och när jag har för mycket att göra, så ger jag upp. Och så är det bara. Har alltid varit. Kommer inte ändras. Precis såhär har det känts för mig skitlänge. Motivationen ligger nere och jag pallar inte med någonting.
Sen är jag inte heller helt okej från i fredags och den värsta dumpningen jag varit med om. Nu säger inte jag att min motivation har tagit slut på grund av det, men. Just nu så är det faktiskt en liten del av det. Har nog aldrig varit såhär nere förut. Det gör verkligen ont och jag tror inte riktigt någon förstår riktigt hur ont det gör. Vill bara ställa mig och skrika och gråta och få ut alla känslor. Utan att någon stoppar mig. Är så otroligt sårad, verkligen. Känner mig så otroligt löjlig som sitter och skriver det här just nu. Men. Pallar egentligen inte bry mig faktiskt.
När det kommer till dansen. Jo, visst finns det motivation, men. Den är fan inte på topp. Jag tycker inte att jag är tillräckligt bra. Kan inte det jag borde kunna.  Det är helt sjukt, för dans är verkligen det bästa jag vet. Att dansa en bra koreografi, åh. Det är underbart. Så jävla synd att min motivation inte är helt hundra.
 
Snart ger jag fan upp och flyr landet. För jag orkar inte.
Imorgon kommer ett roligare inlägg, förhoppningsvis. Pussar.

Allt är borta. Förstört. Åt helvete.

Orkar inte blogga idag. Hade faktiskt tänkt göra det, men igår hände nog det värsta som hänt mig på väldigt länge. Blev dumpad via kik. Jättekul. Så. Ja, mår ganska så skit just nu. Och kommer nog göra det några dar framåt. Så har faktiskt ingen lust att blogga just nu. Vi hörs kanske när jag mår bättre.
Åh vad min helg blev förstörd nu.

Är det mitt fel?

louiselovesyou.tumblr.com

Nämen TJA

Long time no see folks!
 
Nämen kolla. Ett blogginlägg. Ovanligt? Jo. Ganska. Va ju ett tag sen jag bloggade liksom. Vad har hänt under den tiden då? Lite olika. Vi hade halloween firande i skolan fredagen innan lovet, jag va djävul, typ. Ganska kul faktiskt! Träffade Leo samma dag, åkte ut till hans landställe över dagen på lördagen. Farmor och farfar har hälsat på. Mådde skit i söndags och då kom Sofia hit och tog hand om mig.
I måndags åkte jag ner till Göteborg lite spontant med Demi. Bestämdes i lördags, efter att Demi ringt mig och frågat om jag ville resa bort några dar med henne. Kom hem igår och då åkte jag hem till Felicia och bakade cupcakes. Julia va också där, väldigt trevligt! Sov där och kom hem för ett litet tag sen.
Just nu så gör jag ingenting alls. Vill umgås med någon. Aja vi får se. Kanske händer något ikväll.
 
Puss