Har man tid så har man

Hola folks!
 
6 dagar sen jag bloggade nu. Och då hade jag ingen motivation till nått alls. Har det förändrats? Nja. Inte direkt. Men i alla fall! Inte det jag tänkte prata om för tillfället!
Denna vecka så har ju jag min prao på Dramaten. Den började igår och då va jag ute i Gäddviken och deras måleri och verkstad. Det va otroligt lugnt. Knappt någon där som jobbade.Det va en till prao elev där, Olivia heter hon, men dom va inte ens förberedda på att vi skulle komma dit, så det fanns inte så mycket att göra. Vi fick sitta och måla på plastansikten typ hela dan. Väldigt skönt, med tanke på hur trött jag va.
Idag blir alltså andra dan och idag ska vi vara vid småscenerna. Vet dock inte om Olivia kommer vara med där också, så är osäker på om jag ska säga att vi ska vara där eller om jag ska vara där. Anyways, det ska bli roligt i alla fall! Börjar även klockan tre idag och slutar halv nio. Så det blir kvällsprao för mig! Och eftersom att jag börjar såpass sent, hinner jag med att få håret lockat och snart ska jag iväg på lunch med mamma. Blir trevligt!
Men nu måste jag borsta mina tänder, så vi hörs!
 
Puss!

Comments
Postat av: Felicia Takman

Ey, snyggt bruden!

2012-11-14 @ 15:34:08
Postat av: Johanna

Vart är tröjan ifrån? Jätte snygg!!!!

Svar: Den kommer från Gina Tricot!
Frida

2012-12-09 @ 11:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback