Chilla galet

Tja!
 
Fick reda på att min kväll kommer bli otroligt chill, med tanke på att jag inte har något speciellt att plugga med för tillfället. Så skönt! Därför tänkte jag utnyttja denna lugna kväll med att ta en dusch och sen platta håret. Sen kommer jag nog hamna i soffan framför tvn.
I alla fall, hade hemkunskap hela dagen idag. Jobbade med Emma och måste säga att vi va väldigt duktiga. Vi gjorde wok, typ ägglockar, nån hallonsås, kolasås, pressgurka(?), äppelmos och chailatte. Väldigt mycket, men det gick snabbt alltihop.
Efter skolan så åkte jag, Felicia, Calle, Anton A och Anton T till Globen. Tanken va att jag och Felicia skulle fika där, men det va så dyrt, så vi bestämde oss för att åka till Gamla Stan sen istället. Men först hängde vi med killarna till Donken och satt och snackade lite med dom.
När vi sen kom till Gamla Stan, gick jag och Felicia till Espresso House och tog våran standard fika, islatte!
 
Allt verkade vara en väldigt bra dag, tills jag kommer hem och märker att resterna av maten vi fick hem har läckt lite i väskan. Vilket resulterade i att det mesta i min väska blev lite dränkt i pressgurka. Mmmm vad mysigt. Sen fortsatte det med att jag tappade mobilen i golvet, tappade min mattallrik (som klarade sig..) och att jag sen blir nerstänkt med vatten när jag ska diska. Tack för att ni ville läsa mina klagomål, ni som läste!
 
Puss, nu hoppar jag in i duschen! Just det, fick äppelpaj idag hemma också. Andra dagen i rad, så det är ju bra!Matbilder ftw!
 

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback