Min helg

Hej vänner (och kanske ovänner)!

När bloggade jag senast? Fredag tror jag det va. Juste, helvetes utflyckten med skolan. Så va det ja.
I fredags, blev det tillslut så att Leo skulle komma hem till mig och sova här. Jag blev lite våldgästad av Mattias och Elias som följde med Leo, men det va trevligt! När Mattias och Elias åkt hem så gick jag och Leo och la oss nästan direkt. Båda va ganska trötta och jag hade såklart blivit förkyld av stadsvandringen.
På lördagen, vaknade vi ganska tidigt, typ åtta-halv nio. Men vi låg kvar i sängen till ungefär elva, då vi gick upp för att äta lite frukost. Jag gjorde plättar, väldigt gott! Leo åkte hem och lite senare på dan åkte jag till Farsta och mötte upp Felicia, Emelie och Stina. Vi skulle leta efter present till Carro som fyllt år och skulle ha tjejmiddag samma kväll.
Tjejmiddan va väldigt trevlig och rolig! Vi va inte så många, men vi hade väldigt kul ändå!
Samma kväll får jag ett sms från Leo om att han har grillkväll och han frågar om jag vill komma förbi. Det slutar med att mamma skjutsar hem mig till honom efter tjejmiddan och så sov jag där.
Idag, söndag, så har jag och Leo inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och ätit pannkakor till lunch. Väldigt mysigt, trots att min förkylning håller i sig.

Och det där va inprincip hela min helg. Puss och kram, nu ska jag plugga lite.


Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback