Nämnde jag att jag ogillar dessa rubriker?

Och eftersom att jag har bildbrist och absolut inte fastnade på bild idag, så får ni en bild från min tumblr som beskriver hur jag känner för skolan atm.
 
Nämen tjena
 
Vad har hänt idag? Hmm, inget speciellt. Hann med mycket i skolan, mer än vanligt faktiskt. Det är jag ganska stolt över faktiskt, om det är okej att säga så. Va i musiksalen en liten stund efter skolan, men det verkar som att jag kan spela ganska bra på keyboarden nu, så tror uppspelningen kommer gå helt ok. Ska väl bara träna lite till. Ska även sjunga en låt, får välja helt själv, så vi får väl se hur det går med det också.
Annars då? Jo, en lugn dag utan några speciella händelser. En helt vanlig onsdag. Eller en helt vanlig dag kanske jag ska säga? Har lite svårt att skilja veckodagarna från varandra eftersom att dom nästan är identiska. Är så trött på grundskolan just nu och vill verkligen bara börja gymnasiet. Får lite panik när jag tänker på hur enformigt mitt liv är. Och om någon nu tänker att "Hallå, det finns säkert någon där ute som har det värre än dig och du tänker på ditt enformiga liv?". Ja, okej, men då ska man väl inte få vara glad och lycklig heller eftersom att det finns någon annan därute i världen som kanske är så mycket gladare och lyckligare. Eller?

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback