Sjätte i andra tvåtusentretton

Denna torsdag har jag haft mitt andra nationella prov för terminen, precis som alla andra skolor. Svenska även denna gång och det va en läsförståelse. För det är väl så att alla skolor har samtidigt, eller hur? Haha, åh vilken koll jag har. Nej men, tror faktiskt att det gick helt ok. Va ett ganska enkelt prov om jag får säga det själv, men egentligen ska man väl inte säga så? Ett nationellt prov ska ju vara svårt..
Hade även ett onödigt musikpass, där jag fick information som jag lika gärna kunnat få på en samling nån dag. Men jaja, våran musiklärare är lite speciell och har intressanta sett att få ut sin information på. Efter det åkte jag hem till Stina för att äta ett onyttigt mellanmål. När jag kom dit hade hon köpt en vaniljbulle till mig som överraskning, så söt haha. Tack så mycket igen!
Kom hem vid fem ungefär och sen dess har jag inte gjort så mycket. Ätit en god middag, tvättat och pluggat. En helt vanlig dag alltså. Sverige-Argentina matchen har också rullat på tv denna kväll. Har inte direkt någon åsikt kring den, men är väl roligt att kolla lite och stötta sitt land, haha.

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback