Bal och avslutning 2013

Hemma hos Felicia innan vi åkte iväg till skolan
And.. POSE!
 
Framme vid skolan, där det såklart börjar regna..
Mina tjejer och jag. Gud vad jag kommer sakna er när vi börjar gymnasiet! Ni är bäst.
Jag och den helt otroligt vackra Julia. Helt sjukt hur man kan ha en sån snygg kompis.
 Vi hade kul på middagen..
Jag och stiliga Calle!
Min baldejt för kvällen var fina Jonathan!
På skolavslutningen sjöng jag med Johanna!
Och ett stort kram och gråt kalas bröt ut när vi kommit ut från kyrkan för att få betyg och säga hejdå till alla. Eller ja, vissa hade ju kul i alla fall (Emil och resterande killar).
 
NU äntligen så gör jag detta inlägg. Har inte haft tid eller ork att sätta mig ner och fixa det, men nu hade jag inget att göra, så passade på. Balen och skolavslutningen var nog två av de bästa dagar jag haft i hela mitt liv. Om man bortser från hur sorgligt det va på skolavslutningen kanske..
Den 10 juni var det dags för bal och jag började min dag tidigt för att åka och köpa balskor i sista sekund och sedan gå på ett rep i kyrkan inför skolavslutningen. När det var klart, åkte jag och resterande tjejer i vårat lilla gäng hem till Felicia för att fixa oss inför balen. När alla var klara blev det först fotografering i vardagsrummet och sedan åkte vi till skolan. Där bjöds det på middag och fotografering och massa dans. Helt sjukt vilken bra kväll det var. Det var helt klart över min förväntan.
Den 11 juni så var det dags. Jag skulle ha min sista skolavslutning någonsin med KS. Jag skulle även sjunga solo för alla årskurser. Solot gick bra faktiskt, trodde jag skulle vara mer nervös än vad jag faktiskt var. Nog om det. Efter att jag sjungit mitt sista solo och lyssnat på rektorns tal en sista gång, gick jag ut för att få mina betyg från Markus för sista gången. Jag skämtar inte när jag säger att jag grät konstant i ungefär två timmar. Jag vill inte ens tänka på att jag inte kommer gå i samma skola som alla dessa underbara människor. Att vi kommer splittras och kanske aldrig mer prata igen. Kommer sakna KS  och alla vänner något så otroligt. TACK FÖR 4 UNDERBARA ÅR! ♥
 
OBS! Inga bilder i detta inlägg är mina. Jag har lånat dom från Felicia, Emelie och Stina.
 
 

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback