Sommarjobb osv

 Från igår
 
Hej på er!
 
Sorry för usel uppdatering, men jag har faktiskt inte haft tid. I helgen tog jag det lugnt och njöt av sommarlov och på söndagen åkte jag ut till landet.
Har även börjat på mitt sommarjobb nu också! Första dagen på dagiset som jag jobbar på va i måndags och det är jättekul! Barnen är så otroligt fina och söta och dagisfröknarna är så trevliga allihopa! Jag trivs jättebra verkligen. Blir dock väldigt utmattad av det haha. Har knappt orkat göra något alls när jag kommit hem efter jobbet.
Förutom igår! Då bestämde jag och Felicia att vi skulle gå ut på en powerwalk. Vi hade som mål att gå 1 mil, vilket vi helt klart gjorde! Det slutade med att vi hade gått 16 km. Alltså det var helt sjukt! Eftersom att Felicias app (Runkeeper) krånglade, så trodde vi hela tiden att vi alltid hade jättelångt kvar till 1 mil. I själva verket så hade den visat fel hela tiden och när vi äntligen kommit hem till Felicia igen (efter att ha gått i 3 timmar, med tanken om att vi bara gått 1 mil) så reagerar hennes app och visar 16 km. Hahah, så sjukt. Det var i alla fall jättetrevligt och vi hade mycket att prata om eftersom att vi inte setts på några dar.
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på film med mamma. Det va någon som gick på tv typ.. Puss, vi hörs!

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback