15/3-2013

En glad Frida förra lördagen.
 
Hola los bloggos
 
Denna fina skolvecka har bestått av två intagningsprov, plugg, två danslektioner och ett kemiprov. Med andra ord, ingen till för min fina lilla blogg. Har varit otroligt trött denna vecka också, men är ganska van.
Båda intagningsproven  gick förvånansvärt bra och det va inte alls så svårt som jag föreställt mig. Träffade även några som jag kände där och då blev det lite roligare också. Har bara ett intagningsprov kvar nu och det är på Stockholms Estetiska nästa vecka på onsdag. Det håller på hela dagen och jag är så taggad! Kommer bli jättekul tror jag!
Kemiprovet som vi hade idag  gick faktiskt också ganska bra! Helt okej i alla fall. Trodde att det skulle gå skit, men kunde faktiskt mer än jag trodde.
Efter provet åkte jag hem till Felicia och tog det lugnt, snackade lite, kollade på film där snygga Ed Westwick va med och plattade hår. Åkte hem vid sju, åt middag och nu sitter jag här i sängen och tänkte sätta på en film.
 
Puss babes, skriver igen när jag har tid och ork.
 
 

Comments
Postat av: ADARAS.se

Tävla och vinn en bikini som är "to die for" http://adaras.se/2013/march/vinn-din-favoritbikini-fran-to-die-for.html#comment

2013-03-16 @ 19:16:03
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback