Mitt i natten

Sitter atm på golvet i mitt vardagsrum och kollar runt lite på diverse bloggar och shoppingsidor, men ska snart börja röra mig mot mitt rum och sängen för att få lite skönhetssömn. Funtar på att kanske, kanske, leta upp ett avsnitt av Pretty Little Liars och kolla på det innan jag somnar. Vet ej, vi får se.
Denna lördag har spenderats inne i stan, på bio och hemma i lägenheten. Dagen började med en riktigt härlig frukost (besviken på mig själv att jag inte tog en bild) med croissanter, gott bageribröd, getost, honung, nutella och kaffe. Några färska bär eller frukter fanns det inte, men som den gottegris jag är, var jag alldeles nöjd med de onyttigheter som fanns på frukostbordet.
Efter frukosten åkte jag, Agnes och mamma in till stan för ostköp och jeansjakt. Vi kom hem med tre ostar, två te sorter, en rabarbermarmelad, men tyvärr inga jeans. När vi kom hem åt vi middag för att sedan åka till Heron City och kolla på bio. Vi såg Oz The Great and Powerful och den va faktiskt helt okej. Efter bion åkte vi direkt hem för att festa på ostarna vi köpt (även här glömmer jag bilden) med digistive kex, valnötsbröd, rabarbermarmelad, honung och te som tillbehör. Väldigt gott om jag får säga det själv.

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback